Ønsker du at købe mine værker men kan ikke besøge galleriet selv, sender jeg gerne fotos. Ring og fortæl, hvad du har lyst til og få flere ideer. I mit galleri eller værksted er der ofte ting, der ikke fremgår af websitet eller på udstillinger, så du finder altid flot unika hos mig.

Så sender jeg værket med posten med tillæg for pakning og porto og du har det 2 dage senere.

Keramikværksted og galleri Filihankat

Lokation

Galleri Filihankat
Heidesvej 3
8270 Højbjerg

Åbningstider

Efter aftale

Salg, bestilling og aftaler

Tel. 2186 0535
mail@filihankat.dk

Contact Information in English

Ceramics Workshop and Gallery Filihankat

Please note that the gallery is open by appointment only.

Phone: +45 2186 0535

Email: mail@filihankat.dk

Follow me on Instagram

Vil du se mere?

Du kan følge mig på instagram, med nyt, natur, kunst, livet og andet.

Følg mig